Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Wed Apr 25, 2018 6:38 pm

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Dec 30, 2015 5:22 am 
Offline
Contributor

Joined: Thu May 03, 2007 10:38 am
Posts: 116
Location: Midwest
This is a new install and this report will bring me to the first page which lists all OUs
But if I select an OU I get the following -

Error
This Report does not exist.
You may need to activate the Specific Ou Query.
As an Admin level user go to Admin -> Queries -> Activate Query, find the correct Query and click the Activate Icon.
If you are an Admin level user, you can try to activate the report by clicking here (assuming it exists).

Go back and try again.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/usr/local/open-audit/code_igniter/system/../application/controllers/reports/SpecificOu.xml): failed to open stream: No such file or directory

Filename: controllers/admin_report.php

Line Number: 100

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: filesize(): stat failed for /usr/local/open-audit/code_igniter/system/../application/controllers/reports/SpecificOu.xml

Filename: controllers/admin_report.php

Line Number: 101

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given

Filename: controllers/admin_report.php

Line Number: 101


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'String could not be parsed as XML' in /usr/local/open-audit/code_igniter/application/controllers/admin_report.php:102 Stack trace: #0 /usr/local/open-audit/code_igniter/application/controllers/admin_report.php(102): SimpleXMLElement->__construct('') #1 [internal function]: Admin_report->action_activate_report('SpecificOu.xml') #2 /usr/local/open-audit/code_igniter/system/core/CodeIgniter.php(359): call_user_func_array(Array, Array) #3 /var/www/html/open-audit/index.php(309): require_once('/usr/local/open...') #4 {main} thrown in /usr/local/open-audit/code_igniter/application/controllers/admin_report.php on line 102

What is the fix for the above error?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Dec 30, 2015 7:37 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1254
I guess it depends on if you've activated the "Specific OU" as indicated at the top of the error. Is this query active and you still get the error?
cburbs wrote:
This Report does not exist.
You may need to activate the Specific Ou Query.
As an Admin level user go to Admin -> Queries -> Activate Query, find the correct Query and click the Activate Icon.
If you are an Admin level user, you can try to activate the report by clicking here (assuming it exists).

Go back and try again.



Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Dec 30, 2015 8:02 am 
Offline
Contributor

Joined: Thu May 03, 2007 10:38 am
Posts: 116
Location: Midwest
Odd had to turn it off and back on again. Works now.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Dec 30, 2015 9:40 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1254
Interesting. Maybe the report definition changed somehow recently and doing the disable-enable refreshed the definition in use from the XML file. And reviewing your original report you should not have seen the PHP error stuff after the help text so something was obviously not right.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group