Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Fri Apr 20, 2018 10:46 pm

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Nov 13, 2014 9:58 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Nov 04, 2014 1:12 am
Posts: 9
Hello
I am starting to use the open-audit and is a fantastic tool.
There is a possibility the Windows group to show the full name of the User?
For example, we print in the user jsantos put the name registered on Activi Directory is Jeferson Danine Santos, is the possible open-audit show full name in windows group?


Attachments:
print.png
print.png [ 140.34 KiB | Viewed 5147 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Nov 14, 2014 9:32 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1944
Location: Brisbane, Australia
We could likely change it to account@domain (Name).
IE - mark.unwin@open-audit.com (Mark Unwin).
Would that help?

If so I'll log it as a feature request.

As always, if you would like this implemented ASAP, please do contact me as we have development hours available for customers to purchase. I would think this particular feature would be very quick and easy.

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Nov 15, 2014 10:26 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Nov 04, 2014 1:12 am
Posts: 9
Could change to account @ domain because information of this field is exactly that.
However I want the full name appears in the User Account if possible.
Understood my request?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Nov 17, 2014 10:04 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1944
Location: Brisbane, Australia
I understand, but that won't be optimal for users with multiple domains. How do I know if user John Smith is on domain 1 or domains 2 (and there are two John Smith's)?

Hence we HAVE to have the domain in the user attribute.

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Nov 18, 2014 2:59 am 
Offline
Helper

Joined: Wed Apr 07, 2010 8:04 am
Posts: 99
Location: Boston, MA
Irrelevant: John Smith is a common placeholder name for Anglo-speaking countries. Where I come from, we use Juan Pérez. Took me couple of years to put two and two together. :lol:

_________________
OA v1.5.2 on Windows Server 2003 and WAMP 2.0 (Apache 2.2.22, PHP 5.4.3, MySQL 5.1.36).
OA v1.5.3 on Linux
Auditing 500 Windows 7 computers via GPO, 200 Apple OSX 10.8/10.9/10.10


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Nov 18, 2014 10:14 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Nov 04, 2014 1:12 am
Posts: 9
Mark wrote:
I understand, but that won't be optimal for users with multiple domains. How do I know if user John Smith is on domain 1 or domains 2 (and there are two John Smith's)?

Hence we HAVE to have the domain in the user attribute.


I do not know much VBS script I prefer to use Kixtart the logon script.
In KiXtart have a function called @FULLNAME and this function appears in the User's full name as it was registered in AD, and not just the NT Login

Maybe print attached can explain better

Attachment:
loginNt.png
loginNt.png [ 14.52 KiB | Viewed 5102 times ]


Attachment:
fullname.png
fullname.png [ 12.09 KiB | Viewed 5102 times ]



Is it possible the Open-Audit to get Dysplay Name information?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Nov 20, 2014 4:52 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1254
It is possible, your request is understood and the request has been added to the list. If you want it "right now" you'll need to make the change yourself or contract Opmantek to do it.

If you're not proficient with vbscript then you'll need to wait or pay.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Nov 21, 2014 5:43 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1254
It is silly how easy this is and how it took me so long to find it.

In audit_windows.vbs change:
Code:
windows_user_work_1 = "physicalDeliveryOfficeName"

to
Code:
windows_user_work_1 = "displayName"

Test but it should work.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Dec 11, 2014 2:00 am 
Offline
Newbie

Joined: Tue Nov 04, 2014 1:12 am
Posts: 9
jpa wrote:
It is silly how easy this is and how it took me so long to find it.

In audit_windows.vbs change:
Code:
windows_user_work_1 = "physicalDeliveryOfficeName"

to
Code:
windows_user_work_1 = "displayName"

Test but it should work.


yes it works!
Could put the source code this change I believe so that the Open-Audit is more complete. :)

thank you for help


Attachments:
before.png
before.png [ 54.36 KiB | Viewed 4888 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group