Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Thu Apr 26, 2018 5:35 pm

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Dec 20, 2013 1:23 am 
Offline
Helper

Joined: Wed Apr 07, 2010 8:04 am
Posts: 99
Location: Boston, MA
Is it me, or it seems that I cannot create groups with a "manually entered" Select sql? Neither 1.0.3 nor 1.1 seem to be sending my manual sql query to the database, and adding the sql query directly in the db doesn't work. If I use the assisted method, is all fine, but I have a complex query and I can't use it.

When I add any sql, this is what I get back
Code:
Error Number: 1064

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' system WHERE .system_id = system.system_id AND = '' AND system.man_status = 'p' at line 1

INSERT INTO oa_group_sys (system_id, group_id, group_sys_type) SELECT DISTINCT(system.system_id), '101', 'system' FROM , system WHERE .system_id = system.system_id AND = '' AND system.man_status = 'production' AND .timestamp = system.timestamp

Filename: C:\wamp\www\code_igniter\system\database\DB_driver.php

Line Number: 330


Did I break my OA?

_________________
OA v1.5.2 on Windows Server 2003 and WAMP 2.0 (Apache 2.2.22, PHP 5.4.3, MySQL 5.1.36).
OA v1.5.3 on Linux
Auditing 500 Windows 7 computers via GPO, 200 Apple OSX 10.8/10.9/10.10


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Dec 20, 2013 9:06 am 
Offline
Helper

Joined: Wed Apr 07, 2010 8:04 am
Posts: 99
Location: Boston, MA
Oh, and if I try to Edit the Group, I get this other error

Code:
Error Number: 1136

Column count doesn't match value count at row 1

INSERT INTO oa_group_sys (system_id, group_id, group_sys_type) SELECT system.system_id from system left join sys_hw_network_card on system.system_id = sys_hw_network_card.system_id where system.man_status = 'production' AND system.timestamp = sys_hw_network_card.timestamp and sys_hw_network_card.net_dns_host_name != '' and system.hostname != substring(sys_hw_network_card.net_dns_host_name, 1, length(system.hostname))

Filename: C:\wamp\www\code_igniter\system\database\DB_driver.php

Line Number: 330


Here it is clear that the Insert query is missing the Group ID and System type from my select statement, but all that is added by OA. If I try to add the Select statement directly into the DB, it looks like it breaks the update of every other group I have.

_________________
OA v1.5.2 on Windows Server 2003 and WAMP 2.0 (Apache 2.2.22, PHP 5.4.3, MySQL 5.1.36).
OA v1.5.3 on Linux
Auditing 500 Windows 7 computers via GPO, 200 Apple OSX 10.8/10.9/10.10


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Dec 20, 2013 9:47 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1254
Not just you. Editing an existing Group seems to work. Maybe activate a group you don't normally use and try to edit the SQL and info for that group.

Mark is on vacation and I don't know if I'll have time to diagnose the problem.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group