Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Wed Apr 25, 2018 2:16 am

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Oct 09, 2008 11:00 pm 
Offline
Newbie

Joined: Mon Jan 07, 2008 7:58 pm
Posts: 10
Location: Frankfurt, Germany
Hi,

i've noticed that WMI reports an error in the FrameWork.log after running the audit.vbs local or remote.

Can someone just check if the same happens after your audits.

The Logfile is locatet under system32\wbem\logs

The Entry i've got on every Host is

ERROR CInstance(Win32_Desktop)::SetDWORD(IconHeight) FAILED! error# 80041002 10/09/2008 09:36:03.552 thread:3120 [d:\xpsprtm\admin\wmi\wbem\sdk\framedyn\instance.cpp.2440]
ERROR CInstance(Win32_Desktop)::SetDWORD(IconWidth) FAILED! error# 80041002 10/09/2008 09:36:03.552 thread:3120 [d:\xpsprtm\admin\wmi\wbem\sdk\framedyn\instance.cpp.2440]
ERROR CInstance(Win32_Desktop)::SetDWORD(IconHorizontalSpacing) FAILED! error# 80041002 10/09/2008 09:36:03.552 thread:3120 [d:\xpsprtm\admin\wmi\wbem\sdk\framedyn\instance.cpp.2440]
ERROR CInstance(Win32_Desktop)::SetDWORD(IconVerticalSpacing) FAILED! error# 80041002 10/09/2008 09:36:03.552 thread:3120 [d:\xpsprtm\admin\wmi\wbem\sdk\framedyn\instance.cpp.2440]

I tried my good friend google, MS KB and MSDN and found no match for the Problem.

_________________
OS : XP, NT, Windows 2k, Windows 2K3, Ubuntu
Auditing: 1020 machines
LDAP: Active Directory


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Oct 10, 2008 10:12 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jan 25, 2005 3:09 am
Posts: 2140
Location: Scotland
Are you sure the error is related to OA, I do indeed see the error, but not at times when the audit is being run. Looks like a M$ Windoze screw-up to me.

_________________
Andrew

OA Server: Windows XP/ XAMPP, Mandriva/Apache, Ubuntu
Auditing: 300+ Wstns, 20+ Srvrs, Thin clients, Linux boxes, Routers, etc
OS's: Windows XP , W2K Srvr, W2K3 Srvr, W2K8, Vista, Windows 7, Linuxes (and a Mac at home)
LDAP: Active Directory


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 13, 2008 3:56 pm 
Offline
Newbie

Joined: Mon Jan 07, 2008 7:58 pm
Posts: 10
Location: Frankfurt, Germany
I'm sure for 99% cause the error is reportet evertime i run the audit.vbs. I testet with a blank Log file and compared the results after running the OA a few time during the Day. The funny thing is that non of our Workstations has a drive named D:\

_________________
OS : XP, NT, Windows 2k, Windows 2K3, Ubuntu
Auditing: 1020 machines
LDAP: Active Directory


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 13, 2008 10:48 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jan 25, 2005 3:09 am
Posts: 2140
Location: Scotland
Very odd! Not sure what this is all about, looks like something WMI related, but why would WMI be concerned with icon sizes?!
:? Anybody got any ideas?

_________________
Andrew

OA Server: Windows XP/ XAMPP, Mandriva/Apache, Ubuntu
Auditing: 300+ Wstns, 20+ Srvrs, Thin clients, Linux boxes, Routers, etc
OS's: Windows XP , W2K Srvr, W2K3 Srvr, W2K8, Vista, Windows 7, Linuxes (and a Mac at home)
LDAP: Active Directory


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group