Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Wed Apr 25, 2018 12:31 pm

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Feb 24, 2011 9:29 am 
Offline
Newbie

Joined: Tue Feb 22, 2011 3:25 am
Posts: 7
The images on the pages invoked by 'All LDAP Users' & 'All LDAP Systems' selection under 'Queries' appear to the use wrong URL for the umages.

As near as I can tell, this is a coding error and is fixed by changing the two occurances of "../images" to "images" in each of the following two files:

    openaudit\include_functions.php
    openaudit\index_data.php
This is an example of the original code:

Code:
      case "ldap_user_status":
         return "<img src='../images/user_".$myrow[$field["name"]].".gif'>";         
      case "ldap_computer_status":
         return "<img src='../images/computer_".$myrow[$field["name"]].".gif'>";         

Steve


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group