Open-AudIT
https://www.open-audit.org/phpBB3/

audit.vbs not finishing cleanly
https://www.open-audit.org/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=2414
Page 1 of 1

Author:  bobsaget [ Thu Oct 11, 2007 2:18 am ]
Post subject:  audit.vbs not finishing cleanly

We run audit.vbs as a scheduled task twice a week. Apparently when audit.vbs finishes it leaves one instance of cscript.exe and vsjitdebugger.exe running. One day we noticed our audits weren't being run and that's because there were over 20 instances of cscript.exe running that weren't doing anything, they must have been left over from previous audits. The current audit.vbs that was running refused to continue because it had already maxed out the number of cscript.exe instances. We have a temporary fix in place that runs a bat script that kills the cscript.exe and vsjitdebugger.exe instances after the audit completes.

Apparently cscript.exe craps out and the just in time debugger comes up saying "A unhandled win32 exception occureed in cscript.exe [4788]"

Author:  robdemoman [ Tue Aug 17, 2010 10:02 am ]
Post subject:  Re: audit.vbs not finishing cleanly

I have the same issue. I was about to do the same work around and stop the processes using pskill. However I'm hoping someone else might know whats causing this problem.

Author:  jpa [ Fri Aug 20, 2010 9:54 am ]
Post subject:  Re: audit.vbs not finishing cleanly

I think this was fixed in a recent SVN revision (1243). Are you current?

Author:  ddsvi [ Thu Nov 25, 2010 3:38 am ]
Post subject:  Re: audit.vbs not finishing cleanly

I just downloaded the latest RC today. My Websever is running on Ubuntu and have copied the audit.config and audit.vbs to a windows machine to run the scripts and am getting the same error.

Is there a way to run this script from linux?
Do I still need to update the SVN for windows?

Thanks
BTW I really like this program after just a few minutes of use.

Author:  jpa [ Mon Nov 29, 2010 7:27 am ]
Post subject:  Re: audit.vbs not finishing cleanly

ddsvi wrote:
I just downloaded the latest RC today.
The "Release Candidate" on the download page is not recent and I don't think it includes this fix.

ddsvi wrote:
Do I still need to update the SVN for windows?
You'll need to download the latest version from the Sourceforge Subversion repository. To do this the Windows SVN client is not required.

Author:  ddsvi [ Tue Nov 30, 2010 12:55 am ]
Post subject:  Re: audit.vbs not finishing cleanly

Thanks jpa,

You are correct, I did not have the latest files. Server is now updated. Although I am still having an issue running the audit from the web interface. It shows that the audit launches successfully, but in the RUN NOW LOGs I see:

"Audit Stopped Abnormally" or "Cannot Connect to Host" on all the hosts.

I have done the TEST LDAP and it returns all my hosts correctly. Any Ideas what may be causing this?

Page 1 of 1 All times are UTC + 10 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/