Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Wed Apr 25, 2018 8:33 pm

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Mar 07, 2009 1:01 am 
Offline
Newbie

Joined: Fri Mar 06, 2009 11:38 pm
Posts: 4
Hi,

I just installed on CentOS5.2 and there is only one problem. I need to create empty include_config.php with permission 666. There is no hassle. I love it and it is great piece of code :). I have some servers both are linux and windows and there is no network connection between open-audit server and those. I want to take inventory of those and I do not know how can I take inventory from those and imported to the open-audit. Any advice will be appreciate.

Regards,
R5


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Mar 08, 2009 8:22 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1944
Location: Brisbane, Australia
Modify the audit.config
Change the value online ="n"
This should create a text file with the audit results.
Put this on a USB (or whatever), and use the Admin interface in the OA web interface to Add a PC.
Done.

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group