Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Mon Apr 23, 2018 7:23 pm

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 8:15 pm 
Offline
Newbie

Joined: Thu Jun 19, 2008 1:36 am
Posts: 1
This is my first post so please forgive me if i miss some details.

SETUP
Audit Box - Windows XP Pro
Domain Admin, Audited By Domain Admin


Below is my config file.

audit_location = "r"
verbose = "y"
online = "yesxml"
strComputer = ""
ie_visible = "n"
ie_auto_submit = "y"
ie_submit_verbose = "n"
ie_form_page = "http://localhost/open-audIT/admin_pc_add_1.php"
non_ie_page = "http://localhost/open-audIT/admin_pc_add_2.php"
nmap_subnet = "1*2.**.**"
nmap_subnet_formatted = "1*2.0**.0**"
nmap_ie_form_page = "http://localhost/open-audIT/admin_nmap_input.php"
nmap_ie_visible = "n"
nmap_ie_auto_close = "n"
nmap_ip_start = 1
nmap_ip_end = 254
nmap_syn_scan = "n" ' Tcp Syn scan
nmap_udp_scan = "n" ' UDP scan
nmap_srv_ver_scan = "n" ' Service version detection.
nmap_srv_ver_int = 0 ' Service version detection intensity level. Values 0-9, 0=fast
input_file = ""
email_to = ""
email_from = ""
email_server = ""
audit_local_domain = "y"
local_domain = "LDAP://dc=MYDOMAIN,dc=COM"
hfnet = "n"
Count = 0
number_of_audits = 20
script_name = "audit.vbs"
monitor_detect = "y"
printer_detect = "y"
software_audit = "y"
uuid_type = "uuid"

As i said this has worked on two occasions before. Do i need to delete the systems currently in Open-Audit prior to running the audit again?

I'm stumped.

What happens is it finds and lists all the computers on the domain but at the audit part it just never comes up with the cmd box listing each section as its being audited. It doesnt even work when targeting a single PC.

Thank you in advance for all your advice.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jul 07, 2008 6:42 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jan 25, 2005 3:09 am
Posts: 2140
Location: Scotland
I suppose you have tried re-booting the auditing box... :?

BTW This should really be posted in the support forum.

_________________
Andrew

OA Server: Windows XP/ XAMPP, Mandriva/Apache, Ubuntu
Auditing: 300+ Wstns, 20+ Srvrs, Thin clients, Linux boxes, Routers, etc
OS's: Windows XP , W2K Srvr, W2K3 Srvr, W2K8, Vista, Windows 7, Linuxes (and a Mac at home)
LDAP: Active Directory


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group