Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Sun Oct 21, 2018 2:58 am

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2 databases same server
PostPosted: Tue Jun 26, 2007 2:52 am 
Offline
Newbie

Joined: Sat Nov 12, 2005 4:48 am
Posts: 42
Location: USA
Is it possible to have to different OA databases on the same server. I would like all clients to point to one db and all servers point to another.

_________________
good day all!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 26, 2007 9:16 am 
That's no problem, you just need to set up the website twice. Different copies of the php files will allow you to point to a different db. Let me know if you need help with that.


Top
  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 26, 2007 10:43 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sat Nov 12, 2005 4:48 am
Posts: 42
Location: USA
Gee that was easy enough, so how do i go about setting the second website up? If it helps, i used the step-by-step guide using xampp to set it up.

_________________
good day all!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 12:28 pm 
Just copy all the files from your OA install into another folder. Example, you might have them in a folder now called openaudit. Just copy it to a folder called anything you like, provided it's not the same name :) Then modify the include_config.php to point to the second db. If you don't want to set up another db manually, just run the setup.php again in the new folder, but make sure you create a db with a new name. It will work great, and no need for multiple XAMPP installs.


Top
  
Reply with quote  
 Post subject: Error now
PostPosted: Wed Jun 27, 2007 11:42 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sat Nov 12, 2005 4:48 am
Posts: 42
Location: USA
So I created a new folder and the did a svn update to the folder which copied everything down since there was nothing in the folder; no problems there. Went to setup and completed the setup; no problems there. Then I clicked on the link to take me into open-audit and it said there was an update was found, I clicked on the link Click here for upgrade and then i got the following error

Quote:
Upgrading to 06.09.31.Query failed: ALTER TABLE `network_card` ADD COLUMN `net_gateway` varchar(100) NOT NULL DEFAULT '' AFTER `net_manufacturer`
Duplicate column name 'net_gateway'

_________________
good day all!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 28, 2007 8:52 am 
First question is to make sure that you are using two separate db's. If you didn't give it a new name, strange things could happen. Other than that, the upgrade shouldn't matter too much, but I'm curious why it asked for an upgrade, since it *should* have already given you the latest db. Let me know if you can thinking of anything, otherwise just test it out, see how it's working.


Top
  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group