Open-AudIT
https://www.open-audit.org/phpBB3/

stored system types shown in devices list
https://www.open-audit.org/phpBB3/viewtopic.php?f=20&t=6691
Page 1 of 1

Author:  Gwahlers [ Fri Nov 16, 2018 10:51 pm ]
Post subject:  stored system types shown in devices list

Hello,

i did a fresh reinstall of OpenAudit 2.2.7.
Now in devices or groups list the stored values of device types are shown, not the stored values to displayed.

Am I the only one who has this kind of error? Or its an bug in OA 2.2.7?

Images attached.

Thanks!
Gerrit Wahlers

Attachments:
device-list.png
device-list.png [ 10.63 KiB | Viewed 1430 times ]
device type attribute.png
device type attribute.png [ 11.66 KiB | Viewed 1430 times ]

Author:  Gwahlers [ Mon Nov 19, 2018 5:22 pm ]
Post subject:  Re: stored system types shown in devices list

I did a fresh reinstall of OA 2.2.7 on another system. Problems are the same. Even in Manage > Devices > Import Devices from Audit script result > Manual Input. Here are all attributes fields empty.

Attachments:
2018-11-19 08_22_19-Open-AudIT.png
2018-11-19 08_22_19-Open-AudIT.png [ 37.78 KiB | Viewed 1414 times ]

Author:  jpa [ Tue Nov 20, 2018 2:56 am ]
Post subject:  Re: stored system types shown in devices list

Looks like some database changes in 2.2.7 are not reflected in the code.

Edit code_igniter/application/views/theme-bootstrap/v_devices_create_form.php and change:
device_type to type on line 79
device_status to status on line 123
device_environment to environment on line 141

Does that help?

Author:  Gwahlers [ Wed Nov 21, 2018 12:03 am ]
Post subject:  Re: stored system types shown in devices list

Thanks, helped in the devices create form, where do i the changes for the "List devices" view, mentioned in my first post?

Author:  jpa [ Wed Nov 21, 2018 3:22 am ]
Post subject:  Re: stored system types shown in devices list

Now I see what you mean for the device list displaying database values rather than the display text. This is not a simple change (at least for me) so Open-AudIT devs will need to fix this one.

Page 1 of 1 All times are UTC + 10 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/