Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Fri Apr 27, 2018 5:16 am

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jan 12, 2016 8:24 am 
Offline
Contributor

Joined: Thu May 03, 2007 10:38 am
Posts: 116
Location: Midwest
If I move a computer say PC1 to status = Unallocated and do a rescan of the network. The device PC1 will get scanned as a new device and fall under my Production devices.

I use the Status = unallocated as an "Available" item to deploy but now I have duplicate items.

Can I use Status like that without having duplicates? Is there a better way to try and do what I am doing?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 12, 2016 9:59 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1254
The find_system stuff in m_system.php has filters for man_status = 'production' which is causing this.

I think you should try setting the Environment to PreProduction to get what you want rather than changing the Status.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jan 13, 2016 1:29 am 
Offline
Contributor

Joined: Thu May 03, 2007 10:38 am
Posts: 116
Location: Midwest
That will work for this scenario.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 19, 2016 1:39 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1944
Location: Brisbane, Australia
Quote:
The find_system stuff in m_system.php has filters for man_status = 'production' which is causing this.

Correct. Basically anything that's not "production" is considered to not be relevant. Hence when something is seen, if there is no matching device with a man_status of production a new one is inserted.

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group