Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Fri Apr 27, 2018 1:31 am

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jul 12, 2013 10:25 pm 
Offline
Newbie

Joined: Thu Jul 11, 2013 12:20 am
Posts: 1
Hi,

i've a problem to audit some client with windows (7 and xp). Problems seems to be the integrated firewall in fact if i manual disable it OA audit correctly the machine.

In this case:
- i need to disable all firewalls by group policy
- there is a port that i need to open in the firewall
- is there a integrated method on OA to pass the firewall

Thanks
Bye


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jul 13, 2013 3:15 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1254
aleanto wrote:
is there a integrated method on OA to pass the firewall
No. You'll need to enable remote management of your machines yourself. Either manually, through GPO or some other method.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group