Registrations to Open-AudIT forums are now closed. To ask any new questions please visit Opmantek Community Questions.

Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Sun Sep 22, 2019 5:44 pm

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jun 13, 2013 2:03 am 
Offline
Contributor

Joined: Thu May 03, 2007 10:38 am
Posts: 116
Location: Midwest
Running newest version

Select Workstations, Reports, software keys, and then say Adobe Acrobat I get. I get this on all items I select under software keys. The link is http://servername/index.phpreport/speci ... name/68/89 which index.phpreport is wrong. If I change that manually to index.php/report I still get an error.

Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404


Last edited by cburbs on Sat Jun 15, 2013 4:31 am, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Jun 13, 2013 9:50 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1964
Location: Brisbane, Australia
Try deleting the Software Keys and Specific Software Keys reports (Admin -> Reports -> List Reports) and re-activating them (Admin -> Reports -> Activate Report).

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jun 15, 2013 1:25 am 
Offline
Contributor

Joined: Thu May 03, 2007 10:38 am
Posts: 116
Location: Midwest
Nope same error. Any other ideas?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jun 15, 2013 1:38 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1259
Same problem here. Although I think you may have two problems.

First you need to fix the report XML. Edit application\controllers\reports\SoftwareKeys.xml and put a forward slash ("/") just before "report/" on lines 28 and 38. Then deactivate the report and activate it again.

But since you said fixing the url didn't work then you probably need to make sure you've got the "Specific Key Name" and "Specific Key Text" reports activated.

If those don't work then it's something else.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jun 15, 2013 3:28 am 
Offline
Contributor

Joined: Thu May 03, 2007 10:38 am
Posts: 116
Location: Midwest
Then I get
Fatal error: Call to undefined method Report::specific_key_name() in C:\xampplite\open-audit\code_igniter\application\controllers\report.php on line 31


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jun 15, 2013 3:38 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1259
That error is what you get when you don't have the sub reports activated. Are you sure you've got "Specific Key Name" and "Specific Key Text" activated?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jun 15, 2013 4:31 am 
Offline
Contributor

Joined: Thu May 03, 2007 10:38 am
Posts: 116
Location: Midwest
That was it.....thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group