Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Sun Apr 22, 2018 8:23 pm

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Error in Reports
PostPosted: Mon Sep 05, 2011 3:10 pm 
Offline
Newbie

Joined: Wed Aug 24, 2011 8:11 pm
Posts: 3
Location: Kalgoorlie, Western Australia
Hi Guys I have just started to use. OAV2
When I run a Report I get this error..

A PHP Error was encountered
Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$system_id

Filename: theme-tango/v_report.php

Line Number: 79


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Error in Reports
PostPosted: Mon Sep 05, 2011 9:50 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1944
Location: Brisbane, Australia
Any particular report?

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Error in Reports
PostPosted: Tue Sep 06, 2011 12:24 pm 
Offline
Newbie

Joined: Wed Aug 24, 2011 8:11 pm
Posts: 3
Location: Kalgoorlie, Western Australia
I recive this problem in Software keys (And only on this report)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Error in Reports
PostPosted: Wed Sep 07, 2011 9:50 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1944
Location: Brisbane, Australia
Ahh yep - I can see that on my system, too.
I'll fix the report in time for the next beta.

If you scroll all the way to the bottom, you will see the actual report data (as a bad workaround).


Looking closer, my message is
Message: Undefined property: stdClass::$software_id
Note that the error I get (for the Software Keys report) relates to $software_id, not $system_id.

Can you confirm which error you get?

EDIT - don't worry. I've found and corrected the bug. Look for the woring report in the next beta.

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Error in Reports
PostPosted: Wed Sep 07, 2011 10:58 am 
Offline
Newbie

Joined: Wed Aug 24, 2011 8:11 pm
Posts: 3
Location: Kalgoorlie, Western Australia
Can you advise us on where and what needs to be changed...

Also another problem I have found is when you click on list reports and you only have one report selected it will say on the right and side that there is one result but in the main frame it says “There are no current reports”


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Error in Reports
PostPosted: Mon Sep 12, 2011 6:40 pm 
Offline
Newbie

Joined: Wed Jun 15, 2011 1:12 am
Posts: 30
Seeing this post reminded me that I had turned off reporting for Notices
I turned it off as I was getting this reported when I click on most of the reports:-

"A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$column_align

Filename: theme-tango/v_report.php

Line Number: 25
"

I get the notice just clicking on any listed object, e.g. All Devices or Web Servers etc or by selecting any report.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Error in Reports
PostPosted: Wed Sep 28, 2011 6:13 pm 
Offline
Newbie

Joined: Wed Jun 15, 2011 1:12 am
Posts: 30
Just for informational purposes. On moving to beta 3 I decided to dump everything including my existing database and start again and now I no longer get the Notice messages.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group