Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Mon Apr 23, 2018 1:50 pm

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Fri Jul 23, 2010 2:29 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1944
Location: Brisbane, Australia
Quote:
If I start at "Software - Keys" and change to "Hardware - Motherboard" then "Keys" is last in line. This is on purpose and "by design" or just an error?

By design. The sections will stay in the same order as the menu (on the left).

Quote:
IE 8 under Windows 7 (default settings) totally wrecks the entire view plus an additional logon on every site.

I don't have Win7, but I think I've seen a similar thing here with WinXP and IE8. I have Vista (w/ IE8) at home and it seems OK. Can anyone else confirm this behavior ?

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Jul 29, 2010 9:08 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Mar 16, 2010 10:44 pm
Posts: 25
Location: Germany
Mark wrote:
By design. The sections will stay in the same order as the menu (on the left).

This is acceptable :-) , but not that nice to work with when you have to scroll to the desired section every time.
Maybe there could be a name anchor for the section and the user is led directly to the wanted information instantly?

Just my 2ct
4077


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Aug 11, 2010 8:14 pm 
Offline
Newbie

Joined: Thu Apr 01, 2010 7:35 pm
Posts: 25
Is there any "how to" upgrade?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Aug 24, 2010 5:48 am 
Offline
Helper

Joined: Fri Feb 19, 2010 1:02 am
Posts: 67
Location: Washington State, USA
Any update as to when Alpha 4 is coming out?

Keep up the good work!

-Shmee

_________________
Server Info:
OA: v1.0.3
OS: Ubuntu 13.04 on Hyper-V for Website (LAMP)
OS: Windows Server 2008 R2 for Script (Domain Server)
Auditing: 366 Machines (XP/Win7/Ubuntu)
LDAP: Active Directory


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Sep 16, 2010 2:45 am 
Offline
Newbie
User avatar

Joined: Thu Mar 11, 2010 5:19 am
Posts: 15
Location: Curacao
OK, This is my findings on Alpha 3.

The linux script is still a work in progress as I far as I can see, but importing the results of a Fedora system i've got an error:

DIVISION BY ZERO
Filename: models/m_partition.php
Line Number: 125

Since the LVM partitions are reported having 0 bytes, the error occurs. I just change the code from:

Code:
$used_percent = intval($input->partition_used_space / $input->partition_size * 100);


to

Code:
if ($input->partition_size != 0) {

  $used_percent = intval($input->partition_used_space / $input->partition_size * 100);

} else {

   $used_percent = 0;

}


I also noticed that the inteface is broken on IE8, but works great on Firefox.

I'm really waiting for the next relase, and hopefully have a complete product soon. Thanks a lot Mark!

_________________
____________________________
Andrés Arenas Vélez
http://www.arenasa.com/


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Sep 16, 2010 4:05 am 
Offline
Newbie
User avatar

Joined: Thu Mar 11, 2010 5:19 am
Posts: 15
Location: Curacao
4077 wrote:
Mark wrote:
By design. The sections will stay in the same order as the menu (on the left).

This is acceptable :-) , but not that nice to work with when you have to scroll to the desired section every time.
Maybe there could be a name anchor for the section and the user is led directly to the wanted information instantly?

Just my 2ct
4077


Hi, I just noticed that if you click again on the menu the section disappear, so you can show/hide elements in the view easily (Not very intuitive but..).

There is another thing that is not too friendly, the menu does not scroll down with the rest of the page, if you work in 1024x768 when the menu expands you can not reach all the options... You have to go full screen since the menu has no vertical scroll.

_________________
____________________________
Andrés Arenas Vélez
http://www.arenasa.com/


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Sep 21, 2010 5:03 am 
Offline
Newbie
User avatar

Joined: Wed Apr 02, 2008 8:45 am
Posts: 21
Mark wrote:
Quote:
I don't see the software register am I blind?

NO, it's not in there as yet.
Quote:
Also not fond of the information menu layout.

Besides "not fond of", any feedback on why or what you'd like to see ?


I guess I just really like the layout of OA and would Just like an option I guess to have the "classic theme" in the new OA2

_________________
Jon
The Tech Guy
http://www.thetechguyusa.com


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Sep 21, 2010 3:47 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1944
Location: Brisbane, Australia
Well, OAv2 is MVC based, so creating a new theme should be simple.
There's no dependency between the data and the view...

I'd like to see something created with ExtJS - http://www.sencha.com/products/js/.

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 23 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group