Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Thu Apr 19, 2018 9:52 pm

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Nov 19, 2010 5:26 am 
Offline
Newbie

Joined: Tue Sep 01, 2009 6:27 am
Posts: 9
After having worked for many months the audit script on one (and only one) of my Windows boxes has stopped working. It now produces the following error.

Windows Script Host
Script: C:\utils\Open-Audit\open-audit-of-.-to-bart3.domain.com-from-10.2.255.3.vbs
Line: 284
Char: 1
Error: 0x80041002
Code: 80041002
Source: (null)

Any ideas?

-- sas


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Nov 19, 2010 5:33 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1254
You didn't include the version of the audit.vbs script that you're using so I don't know what line 284 contains.

Maybe you have WMI corruption.

http://windowsxp.mvps.org/repairwmi.htm


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Dec 09, 2010 11:46 am 
Offline
Newbie

Joined: Tue Sep 01, 2009 6:27 am
Posts: 9
jpa wrote:
You didn't include the version of the audit.vbs script that you're using so I don't know what line 284 contains.

Maybe you have WMI corruption.

http://windowsxp.mvps.org/repairwmi.htm


It was WMI corruption.

Thanks.

-- sas


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group