Registrations to Open-AudIT forums are now closed. To ask any new questions please visit Opmantek Community Questions.

Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Tue Jun 28, 2022 1:50 am

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Empty Summary
PostPosted: Sun Apr 13, 2008 10:31 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Mar 07, 2008 8:15 pm
Posts: 14
When I audit a system, everything is inserted into the database, but nothing is displayed on the webpage.
The summary is empty and also the software/hardware etc. list is empty.

When i choose to generate a pdf report, the information is properly inserted into the pdf document.

Can anyone tell me what's the problem ?
I've tried to install OA from scratch, but nothing seems to work.
I'm using the latest download.

My server is Windows XP and Xampp.

Help me please ...

Greetz,
// Edwin.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group