Open-AudIT
https://www.open-audit.org/phpBB3/

Backslashes disappear
https://www.open-audit.org/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=1814
Page 1 of 1

Author:  pelin [ Thu Nov 30, 2006 7:52 pm ]
Post subject:  Backslashes disappear

Hi I have noticed that backslashes are removed somehow from the web pages.

Like a printer called

\\DOMAIN\Printer1

Is shown as

\DOMAINPrinter1

This looks like a quoting issue. Or have I done something wrong while configuring OpenAudit?

Thanks for any help

Author:  pelin [ Wed Dec 06, 2006 5:46 am ]
Post subject: 

I checked the database and they are not there. So they must be lost somewhere during the acquisition.

I have seen several similar post on this subject so I am not the only one with this problem.

The problem must be either in the audit.vbs script or in the admin_pc_add_2.php script.

Ideas anyone??

Author:  mikeyrb [ Wed Dec 06, 2006 6:02 am ]
Post subject: 

Run the audit using offline="n". This should create a textfile with the output that is normally sent to the admin page. See if you see the \'s there.

Author:  pelin [ Wed Dec 06, 2006 8:52 pm ]
Post subject: 

I tried with online="n" and the created file has all the \'s.

My web-server is Apache 2.2.3 with php-5.1.6 on a Fedora Core 6 server.

Author:  phredbroughton [ Wed Jan 17, 2007 8:39 am ]
Post subject: 

have a look at
http://www.open-audit.org/phpbb2/viewtopic.php?t=1815
This may help with printers too.

Author:  harner [ Wed Jan 17, 2007 11:15 pm ]
Post subject: 

The same thing happens with my audits. I audit the machines and servers locally, and it still comes up like \DOMAINhostname. Oh well, as long as I can see the audit trail and software packages being installed, I'm happy.

Page 1 of 1 All times are UTC + 10 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/