Registrations to Open-AudIT forums are now closed. To ask any new questions please visit Opmantek Community Questions.

Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Sun Oct 20, 2019 4:31 am

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem with setup
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 8:27 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Jul 11, 2006 7:15 pm
Posts: 2
Hello,

In the first step everything is fine:

Writing Config file. Success.
Connecting to atlas as openaudit. Connected.
Opening MySQL Dump file and reading contents. Done.
Creating database. Done.
Running SQL upload. Done.

On the next Page I get this error:

Setting up data in tables.
Query failed. Query was:
INSERT INTO config (config_name, config_value) VALUES ('version','06.07.25')

The Database User has all rights.

Can someone help me?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 10:32 pm 
Offline
Newbie

Joined: Thu Mar 09, 2006 4:17 am
Posts: 18
Location: Harleysville, PA, USA
See: http://www.open-audit.org/phpbb2/viewtopic.php?t=1055

_________________
"The first rule in government spending: 'Why build one when you can have two at twice the price?'" - From the movie 'Contact'.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group