Registrations to Open-AudIT forums are now closed. To ask any new questions please visit Opmantek Community Questions.

Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Fri Oct 18, 2019 12:02 pm

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jul 25, 2006 4:39 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Aug 12, 2005 6:49 pm
Posts: 6
Location: Montpellier, France
hello,

Scan insert into my mysql database only the UUID, and other colons are NULL.

I don't understand th reason ...

Please Help me :wink:

Damien

_________________
Eurodams


Last edited by eurodams on Thu Jul 27, 2006 6:40 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 25, 2006 4:46 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1964
Location: Brisbane, Australia
Try a scan with online = "n" in audit.config.
This should make a text file with the name of the PC as its name.
Open it up - is there data in there ?
There should be - you could input this into admin_add_pc_1.php yourself - does this work ?

Mark.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 25, 2006 5:02 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Aug 12, 2005 6:49 pm
Posts: 6
Location: Montpellier, France
yes, the text file have all informations.

And admin_add_pc_1.php doesn't work.

Code:
Verbose:
User: m4961
Verbose: y
System: MPN00001
UUID: CBA254B2-223E-11DA-BBDA-C25544E90014
Timestamp: 20060725085123
Software Audit: y

SELECT MAX(system_audits_timestamp) AS timestamp FROM system_audits WHERE system_audits_uuid = 'CBA254B2-223E-11DA-BBDA-C25544E90014'
INSERT INTO system_audits (system_audits_uuid, system_audits_timestamp, system_audits_username) VALUES ('CBA254B2-223E-11DA-BBDA-C25544E90014','20060725085123','m4961')
INSERT INTO system (system_uuid, system_first_timestamp) VALUES ('CBA254B2-223E-11DA-BBDA-C25544E90014','20060725085123')
UPDATE system SET system_timestamp = '20060725085123' WHERE system_uuid = 'CBA254B2-223E-11DA-BBDA-C25544E90014'

Fatal error: Call to undefined function: mysql_real_escape_string() in c:\program files\easyphp\www\open-audit\admin_pc_add_2.php on line 168

_________________
Eurodams


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 26, 2006 12:18 am 
Offline
Moderator

Joined: Wed Apr 26, 2006 3:20 am
Posts: 119
what version of php are you running? This error is as far as I can tell relegated to those using below php 4.3 where this function was called "mysql_escape_string()".

~ Anders


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:39 am 
Offline
Newbie

Joined: Fri Aug 12, 2005 6:49 pm
Posts: 6
Location: Montpellier, France
I'm using php 4.2.0, that's the problem ?

_________________
Eurodams


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 12:43 am 
Offline
Moderator

Joined: Wed Apr 26, 2006 3:20 am
Posts: 119
@eurodams - yep! if you want you can do what I said and just change every instance of mysql_real_escape_string() to mysql_escape_string and things should work okay for you. In reality what would be best is to upgrade php.

~ Anders


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 6:16 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Aug 12, 2005 6:49 pm
Posts: 6
Location: Montpellier, France
thanks, aconbere.

When i put the text information on admin_add_pc_1.php, the workstation appear, that's good.

But when i scan network , workstations don't appear ... :cry:

_________________
Eurodams


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 6:19 pm 
Offline
Moderator

Joined: Sat Mar 04, 2006 2:44 am
Posts: 193
Try with online="yesxml" in audit.config and let me know the results.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 6:31 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Aug 12, 2005 6:49 pm
Posts: 6
Location: Montpellier, France
online ="n" -> name.txt that's good, if i put infos in admin_add_pc_1.php, that"s OK.

online = "y" -> no stations in open-audit, and no text file

online = "yesxml" -> no stations in open-audit, and no text file

_________________
Eurodams


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 6:38 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Aug 12, 2005 6:49 pm
Posts: 6
Location: Montpellier, France
Sorry, i test with online = "ie" and that's OK.

Thanks you for all, and i wish a long life for Open-Audit !!! :D

_________________
Eurodams


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 27, 2006 6:39 pm 
Offline
Moderator

Joined: Sat Mar 04, 2006 2:44 am
Posts: 193
Okay.

Try

online = "ie"
ie_auto_submit = "n"
ie_submit_verbose = "y"


After the audit.vbs script has run it should open an Internet Explorer window at the admin_add_pc_1.php page.

Check that the textbox contains the audit data and click submit.

Does it work now?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group