Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Fri Jan 19, 2018 4:04 am

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 18, 2011 6:50 pm 
Offline
Newbie

Joined: Wed Jul 06, 2011 5:00 pm
Posts: 6
Hi all

i run OA into AD 2003 native, but i don't collect any pc into directory. when i lunch "add system" and insert a host name my result page is:

Verbose:
User:
Verbose: y
System:
UUID:
Timestamp:
Software Audit:

SELECT MAX(system_audits_timestamp) AS timestamp FROM system_audits WHERE system_audits_uuid = ''
INSERT INTO system_audits (system_audits_uuid, system_audits_timestamp, system_audits_username) VALUES ('','','')
INSERT INTO system (system_uuid, system_first_timestamp) VALUES ('','')
UPDATE system SET system_timestamp = '' WHERE system_uuid = ''
Close

Page was generated in 0.01 seconds !

Why

Thank's


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Jul 21, 2011 2:17 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1225
I'd review the How To: Audit a Domain FAQ for help with getting started. You could review the other FAQs as well.

The "add a system" page takes formatted output from a machine audit run and adds it to the database. Generally you won't do this manually as the audit script will post the results for you. This is for troubleshooting or if you have the proper input from some other source.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Jul 22, 2011 12:40 am 
Offline
Newbie

Joined: Wed Jul 06, 2011 5:00 pm
Posts: 6
Thank you Jpa

now the script is running but the result is not good; at the end appear a dos windows reporting this: "Enable to send XML to server using XMLHTTP - HTTP Response: 404 error 0"

what's wrong?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 26, 2011 6:47 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1225
Make sure the audit_host and non_ie_page variables in the audit.config file are set correctly so that OpenAudit has the correct URL to post your audit results.

If you browse to the non_ie_page URL (e.g. http://openaudit/admin_pc_add_2.php - setup dependent) you should see something like this:
Code:
Verbose:
User:
Verbose: y
System:
UUID:
Timestamp:
Software Audit:

SELECT MAX(system_audits_timestamp) AS timestamp FROM system_audits WHERE system_audits_uuid = ''
INSERT INTO system_audits (system_audits_uuid, system_audits_timestamp, system_audits_username) VALUES ('','','')
INSERT INTO system (system_uuid, system_first_timestamp) VALUES ('','')
UPDATE system SET system_timestamp = '' WHERE system_uuid = ''
Close
 
Page was generated in 0.02 seconds !
If not, then check your OpenAudit web server setup.

Or you can switch to OpenAudit version 2 (beta) which has a ready-to-go install.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group