Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Tue Jan 23, 2018 9:57 am

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: New Look
PostPosted: Sat Jan 16, 2010 10:54 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jan 25, 2005 3:09 am
Posts: 2140
Location: Scotland
A you can see, Mark has upgraded the BBS, and given it a fresh new look. Any other improvements or suggestions for the site are always welcome.

_________________
Andrew

OA Server: Windows XP/ XAMPP, Mandriva/Apache, Ubuntu
Auditing: 300+ Wstns, 20+ Srvrs, Thin clients, Linux boxes, Routers, etc
OS's: Windows XP , W2K Srvr, W2K3 Srvr, W2K8, Vista, Windows 7, Linuxes (and a Mac at home)
LDAP: Active Directory


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Look
PostPosted: Tue Jan 19, 2010 3:26 am 
Offline
Helper

Joined: Tue Jul 25, 2006 2:33 am
Posts: 83
Location: Hampshire, UK
I know it's only niggles but the "fresh new look" for me has these "features"
The image next to the "Open-AudIT" in the header doesn't display
The user image/avatar doesn't display (I miss your lovely image Andrew :) )
The "Admin" icon doesn't display
As far as I can see, if more than one sub-section is highlighted to show new messages - for example "General Discussion" and "Support"- after I check one, the second one is no longer highlighted even though I haven't opened it yet.
I tried logging off/logging on again but no difference.
Perhaps it's just me....

John

_________________
OA environment:
OA Server: Ubuntu 10.04LTS
1 Windows 2008R2 Server
4 Windows 2003 Servers
20 Windows XP workstations
1 Windows 7 workstation
2 Ubuntu 11.10 servers
Misc other networked items


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Look
PostPosted: Tue Jan 19, 2010 11:21 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1935
Location: Brisbane, Australia
Quote:
The image next to the "Open-AudIT" in the header doesn't display

Was removed on purpose. I might get around to finding / creating another one.
Quote:
The user image/avatar doesn't display (I miss your lovely image Andrew :) )

Thought that was enabled - will see what I can do.
Quote:
The "Admin" icon doesn't display

Where ? In the User details bit attached to a post ? Help !
Quote:
As far as I can see, if more than one sub-section is highlighted to show new messages - for example "General Discussion" and "Support"- after I check one, the second one is no longer highlighted even though I haven't opened it yet.

I works fine for me. Anyone else have this issue ?

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Look
PostPosted: Tue Jan 19, 2010 11:22 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1935
Location: Brisbane, Australia
To do:
Fix the smilies graphics.
Enable user avatars.
Find a logo of suitable size.
Investigate the "Admin" button.
Purchase a HTTPS cert - I'm sick of being blocked for "offensive content" at work :-)
Fix the "unread posts" icon.

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Look
PostPosted: Tue Jan 19, 2010 8:28 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jan 25, 2005 3:09 am
Posts: 2140
Location: Scotland
Quote:
The user image/avatar doesn't display (I miss your lovely image Andrew :) )


Back by popular request! :P

I was going to use this one, but I didn't want to scare too many small children.


Attachments:
Me-Small.jpg
Me-Small.jpg [ 16.1 KiB | Viewed 2866 times ]

_________________
Andrew

OA Server: Windows XP/ XAMPP, Mandriva/Apache, Ubuntu
Auditing: 300+ Wstns, 20+ Srvrs, Thin clients, Linux boxes, Routers, etc
OS's: Windows XP , W2K Srvr, W2K3 Srvr, W2K8, Vista, Windows 7, Linuxes (and a Mac at home)
LDAP: Active Directory
Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Look
PostPosted: Tue Jan 19, 2010 11:18 pm 
Offline
Helper

Joined: Tue Jul 25, 2006 2:33 am
Posts: 83
Location: Hampshire, UK
Wise decision Andrew :)

_________________
OA environment:
OA Server: Ubuntu 10.04LTS
1 Windows 2008R2 Server
4 Windows 2003 Servers
20 Windows XP workstations
1 Windows 7 workstation
2 Ubuntu 11.10 servers
Misc other networked items


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: New Look
PostPosted: Tue Jan 19, 2010 11:36 pm 
Offline
Helper

Joined: Tue Jul 25, 2006 2:33 am
Posts: 83
Location: Hampshire, UK
Thanks Mark.
In fact it was the "Moderator" icon below the user image, I mis-named it.
You must have a tight filter at work, I don't get flagged for "offensive content" - at least until I saw Andrew's post!
*Update* The Forum sub-section icons now show that there are new entries correctly, even after returning to the list after reading one sub-section but *within* the sub-section the individual new entries are not flagged.
John

_________________
OA environment:
OA Server: Ubuntu 10.04LTS
1 Windows 2008R2 Server
4 Windows 2003 Servers
20 Windows XP workstations
1 Windows 7 workstation
2 Ubuntu 11.10 servers
Misc other networked items


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group