Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Fri Jan 19, 2018 3:58 pm

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Tue Nov 06, 2007 9:56 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Tue Jan 25, 2005 3:09 am
Posts: 2140
Location: Scotland
This is more of an annoyance than a bug fix, but if you use apache, then you have possibly not been seeing the openaudit icon on the tabs in your browser (typically you might have seen the XAMPP X logo).

This has been niggling me for weeks, (I know, I should get a life... but there we go :? )

Added a .htaccess file with AddType image/x-icon .ico in to the root folder of OA, but I thought I'd better mention it in case anybody is using .htaccess for other purposes (in which case, I probably just broke things :twisted: ). Enjoy (or possibly not :wink: ).

NOTE: This only affects Apache users, if you use IIS and cant see the logo, you are on your own... :roll:

_________________
Andrew

OA Server: Windows XP/ XAMPP, Mandriva/Apache, Ubuntu
Auditing: 300+ Wstns, 20+ Srvrs, Thin clients, Linux boxes, Routers, etc
OS's: Windows XP , W2K Srvr, W2K3 Srvr, W2K8, Vista, Windows 7, Linuxes (and a Mac at home)
LDAP: Active Directory


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group