Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Thu Jan 18, 2018 10:12 pm

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue May 31, 2011 6:13 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sat May 14, 2011 12:00 am
Posts: 13
I have open audit installed on one major server.
I will want 3 other adminis to access openaudit on their PCs using only the browser and not logging into the server where openaduit is installed.

How can I achieve this?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Jun 02, 2011 3:14 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1933
Location: Brisbane, Australia
ahhh, point their browser at the open-audit server ?
http://OPENAUDITSERVERNAME/

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Jun 03, 2011 8:26 pm 
Offline
Newbie

Joined: Sat May 14, 2011 12:00 am
Posts: 13
Thought about that, tried it and it didn't work.
After going up and down, left and right finally figured out it was a firewall rule blocking the pcs from communicating.


Mark wrote:
ahhh, point their browser at the open-audit server ?
http://OPENAUDITSERVERNAME/


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group