Open-AudIT
http://www.open-audit.org/phpBB3/

Some computers don't show up in audit
http://www.open-audit.org/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=5709
Page 1 of 1

Author:  banso_boy [ Fri May 20, 2011 6:30 pm ]
Post subject:  Some computers don't show up in audit

I successfully audited my domain but some did not show up.
The details for these computers are;

Computer Maker: Dell Inc
Computer Model: Optiplex 780
Processor: x86
BIOS Version : Phonix ROM Bios Plus Version 1.1o A05 A05

There are about 12 of them in the network running windows 7 and they just didn't show up in the audit. Don't know where the problem lies. Will appreciate any ideas on how to trou

Author:  comclusive [ Mon May 23, 2011 11:14 pm ]
Post subject:  Re: Some computers don't show up in audit

Have you enabled remote administration exception through the firewall? I have seen this a few times with a couple of stubborn W7 machines but a gpupdate /force normally pushed the excpetion in...

Author:  banso_boy [ Thu May 26, 2011 11:50 pm ]
Post subject:  Re: Some computers don't show up in audit

comclusive thanks for your solution.
Open the required ports and it now works

comclusive wrote:
Have you enabled remote administration exception through the firewall? I have seen this a few times with a couple of stubborn W7 machines but a gpupdate /force normally pushed the excpetion in...

Author:  comclusive [ Tue May 31, 2011 9:25 pm ]
Post subject:  Re: Some computers don't show up in audit

Glad I could help, thanks for letting me know it worked!

Page 1 of 1 All times are UTC + 10 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/