Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Sat Jan 20, 2018 6:51 am

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 20, 2009 2:07 am 
Offline
Newbie

Joined: Fri Nov 21, 2008 5:36 pm
Posts: 3
hi all, just want to seek a help again. I configure the LDAP for OA so that it will connect to the domain so its easy to do the audit but when i run the audit LDAP directory i get this error:

Auditing LDAP Path: DC=abc <--- domain name,DC=net
Auditing user accounts in: DC=abc <--- domain name ,DC=net
Updating Users table ...
Error: 1364: Field 'ldap_users_sn' doesn't have a default value

I already put this code in audit.config

strComputer = ""
audit_local_domain = "y"
'
' Set domain_type = 'nt' for NT4 or SAMBA otherwise leave blank or set to ldap
'domain_type = "nt"
random_order = true
local_domain = "LDAP://dc.abc.net"


Use LDAP Integration: (to display user details)
LDAP Base DN: dc=abc,dc=net
LDAP Connection Server: dc=abc,dc=net
LDAP Connection User: administrator@abc.net


is this correct? if not, what should i put? hope you can help me with this problem..thanks in advance.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group