Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Wed Jan 24, 2018 9:35 pm

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Apr 18, 2008 5:13 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Apr 18, 2008 12:59 am
Posts: 8
Hi all, newby on board.

First of all, open audit works works great. I am able to gather all networked PC's with a mouse click reading a list from our active directory OU.
Question: I know it can be done but how exactly can I audit systems I cant reach via the network, mostly unconnected test systems and demo stuff.
I wonder if there is a specific script to be used and then parse XML output via the "add computer" function

thx


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Apr 18, 2008 6:04 pm 
Offline
Open-AudIT Fellow

Joined: Thu May 17, 2007 5:47 pm
Posts: 568
Location: Italy
You could run an offline audit setting
Code:
online = "n"

in your .config file. This way a .txt file named as your audited pc should be created in the same directory of the audit script: just copy its content and paste it in the Admin - Add a system page of OA

_________________
Edoardo


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Apr 18, 2008 7:45 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Apr 18, 2008 12:59 am
Posts: 8
Thx Eduardo,

Of course, do I feel stupid now. Actually I tried this before but for some reason I messed it up :?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group