Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Fri Jan 19, 2018 9:39 pm

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem OA 1.12.10
PostPosted: Thu Jan 19, 2017 1:32 am 
Offline
Helper

Joined: Wed Aug 08, 2012 1:49 am
Posts: 59
i' ve installed the new version of OA 1.12.10.
If i execute audit script (audit_windows.vbs) from command line, all is ok --- cscript audit_windows.vbs computername
and i view th pc on oa.
But the script executed with group policy don't work. With the version 1.12.6 works


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Problem OA 1.12.10
PostPosted: Thu Jan 19, 2017 5:16 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1225
That's not a lot of information to debug with.

Assuming you've configured the GPO to run the script as the system user on each computer you could try to replicate this and see what errors you get. Start a cmd prompt as the SYSTEM account and run the script with "cscript audit_windows.vbs debugging=3". Any useful error info?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Problem OA 1.12.10
PostPosted: Fri Jan 20, 2017 2:06 am 
Offline
Helper

Joined: Wed Aug 08, 2012 1:49 am
Posts: 59
Now work. I have set n in blessed_subnets_use in config under menu admin.
:)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group