Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Wed Jan 24, 2018 5:30 pm

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jan 13, 2016 4:41 am 
Offline
Contributor

Joined: Thu May 03, 2007 10:38 am
Posts: 116
Location: Midwest
When I pull our switches into open audit I have some switches that don't show the following items on the left hand side once you select the switch -

Network Interfaces
Entities

Is this a setting on the switch that isn't allowing these items to be pulled?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jan 13, 2016 7:59 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1229
After a cursory look I see:
Network Interfaces is displayed if the network count is > 0 and man_type is not computer.
Entities is displayed if the module count is > 0. Module looks to be snmp stuff.

So maybe man_type is computer for the Network Interfaces and module is empty so no entities indicating snmp problems. Wild guessing. Need someone more familiar with the code than me to really help.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jan 13, 2016 8:08 am 
Offline
Contributor

Joined: Thu May 03, 2007 10:38 am
Posts: 116
Location: Midwest
man_type is switch.

Not sure how to look at other variable. network count is > 0


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 19, 2016 1:42 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1935
Location: Brisbane, Australia
Quote:
Network Interfaces is displayed if the network count is > 0 and man_type is not computer.

Correct - I think all the items work like that.
If there's nothing showing, there's nothing returned from the DB.
Have you SNMP scanned the switches?
Can you email me a dump of the SNMP from one of them?
On Linux you would run
Code:
snmpwalk -v2c -On -c YOUR_COMMUNITY_STRING YOUR_IP_ADDRESS . > result.txt

Maybe it's a type of switch I haven't seen before?

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Jan 21, 2016 7:29 am 
Offline
Contributor

Joined: Thu May 03, 2007 10:38 am
Posts: 116
Location: Midwest
We had to change a setting on the switches for them to be recognized.

Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group