Open-AudIT
http://www.open-audit.org/phpBB3/

Computers by OU report issue
http://www.open-audit.org/phpBB3/viewtopic.php?f=20&t=6482
Page 1 of 1

Author:  cburbs [ Wed Dec 30, 2015 5:22 am ]
Post subject:  Computers by OU report issue

This is a new install and this report will bring me to the first page which lists all OUs
But if I select an OU I get the following -

Error
This Report does not exist.
You may need to activate the Specific Ou Query.
As an Admin level user go to Admin -> Queries -> Activate Query, find the correct Query and click the Activate Icon.
If you are an Admin level user, you can try to activate the report by clicking here (assuming it exists).

Go back and try again.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/usr/local/open-audit/code_igniter/system/../application/controllers/reports/SpecificOu.xml): failed to open stream: No such file or directory

Filename: controllers/admin_report.php

Line Number: 100

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: filesize(): stat failed for /usr/local/open-audit/code_igniter/system/../application/controllers/reports/SpecificOu.xml

Filename: controllers/admin_report.php

Line Number: 101

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fread() expects parameter 1 to be resource, boolean given

Filename: controllers/admin_report.php

Line Number: 101


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'String could not be parsed as XML' in /usr/local/open-audit/code_igniter/application/controllers/admin_report.php:102 Stack trace: #0 /usr/local/open-audit/code_igniter/application/controllers/admin_report.php(102): SimpleXMLElement->__construct('') #1 [internal function]: Admin_report->action_activate_report('SpecificOu.xml') #2 /usr/local/open-audit/code_igniter/system/core/CodeIgniter.php(359): call_user_func_array(Array, Array) #3 /var/www/html/open-audit/index.php(309): require_once('/usr/local/open...') #4 {main} thrown in /usr/local/open-audit/code_igniter/application/controllers/admin_report.php on line 102

What is the fix for the above error?

Author:  jpa [ Wed Dec 30, 2015 7:37 am ]
Post subject:  Re: Computers by OU report issue

I guess it depends on if you've activated the "Specific OU" as indicated at the top of the error. Is this query active and you still get the error?
cburbs wrote:
This Report does not exist.
You may need to activate the Specific Ou Query.
As an Admin level user go to Admin -> Queries -> Activate Query, find the correct Query and click the Activate Icon.
If you are an Admin level user, you can try to activate the report by clicking here (assuming it exists).

Go back and try again.


Author:  cburbs [ Wed Dec 30, 2015 8:02 am ]
Post subject:  Re: Computers by OU report issue

Odd had to turn it off and back on again. Works now.

Author:  jpa [ Wed Dec 30, 2015 9:40 am ]
Post subject:  Re: Computers by OU report issue

Interesting. Maybe the report definition changed somehow recently and doing the disable-enable refreshed the definition in use from the XML file. And reviewing your original report you should not have seen the PHP error stuff after the help text so something was obviously not right.

Page 1 of 1 All times are UTC + 10 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/