Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Tue Jan 23, 2018 7:49 am

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Apr 17, 2015 12:16 am 
Offline
Newbie

Joined: Thu Oct 30, 2014 7:04 pm
Posts: 1
Hi,

We have experienced intermittent slow response from OE when manually updating a field.

I.e. Changing location for an entry.
Some times it takes less than a second. But sometimes it's 40-50 seconds.

Running OE in Amazon Web Services, 1 CPU, 2 GB RAM

BENCHMARKS
Loading Time: Base Classes 0.0471
Controller Execution Time ( Ajax / Update System Man ) 40.7118
Total Execution Time 40.7590

MEMORY USAGE
5,974,088 bytes

URI STRING
ajax/update_system_man/57/man_location_id/17

Using Firefox.

Is there anything I can do to improve this (before upping the hardware).


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Apr 17, 2015 4:34 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1935
Location: Brisbane, Australia
Updating a single column on a single row should not even take 1 second.
Something sounds wrong here - and not with Open-AudIT.

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group