Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Wed Jan 17, 2018 5:21 pm

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Tue Mar 10, 2015 3:22 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1223
I've looked this over and it would be nice if it were as easy as using the dnshostname to audit computers in the audit_domain script but it's not. There is logic in the audit_windows script that uses NETBIOS hostname. So Mark (OA Developer) would need to go through the script to modify the logic to handle this. Recent releases of OpenAudit also do a lot of extra auditing on the submitted audit results so that might need review as well.

I guess sticking to NETBIOS length limits or modifying the database post initial-audit is easiest right now.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Mar 10, 2015 3:40 am 
Offline
Newbie

Joined: Thu Apr 26, 2012 9:26 am
Posts: 37
Location: USA - Madison, Wi.
Thanks Jpa - let me know your results.

-SP


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group