Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Thu Jan 18, 2018 10:09 am

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Feb 04, 2014 12:53 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1933
Location: Brisbane, Australia
Here is the audit script for the upcoming release.
I found a few sections that were not checking for NULL and hence causing errors.
Items like POTS modem WMI queries, software queries, etc.

FYI - I tested on Windows 2008 Server Core and it runs fine. A couple of sections are skipped with errors, but it doesn't stop and it does produce and audit result.

Rename it to audit_windows.vbs and test :-)


Attachments:
File comment: Rename audit_windows.vbs
audit_windows.txt [335.66 KiB]
Downloaded 550 times

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Feb 20, 2014 10:00 pm 
Offline
Newbie

Joined: Wed Aug 01, 2012 12:23 am
Posts: 3
If you are not running from the same computer hosting Open Audit, should only the following change?

Code:
' the address of the OAv2 server "submit" page
url = "http://localhost/index.php/system"


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Feb 21, 2014 9:18 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1224
Yes.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Feb 24, 2014 11:15 pm 
Offline
Newbie

Joined: Wed Aug 01, 2012 12:23 am
Posts: 3
Thanx.

I downloaded your file, renamed to audit_windows.vbs and put the file in /usr/local/open-audit/other
Whenever I go to Open Audit homepage, I click Audit My PC, audit_windows.vbs gets downloaded but it is blank :cry:


Using:
- Ubuntu Linux 12.04.1
- Open Audit 1.1
- MySQL 5.5.34
- PHP 5.3.10

Normally a client will open http://mydyndns.domain.com/openaudit/, then click on Audit My PC.
I have made the change I asked about above:
' the address of the OAv2 server "submit" page
url = "http://mydyndns.domain.com/openaudit/index.php/system"


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Feb 25, 2014 2:32 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1224
Maybe a permissions issue? I run Windows so can't help much but the Apache process should be able to read the file. Set permissions as appropriate.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Feb 25, 2014 3:47 pm 
Offline
Newbie

Joined: Wed Aug 01, 2012 12:23 am
Posts: 3
Thanx for the suggestion.

I have changed the group to my Apache group and it is working. Thank you very much!


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group