Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Fri Jan 19, 2018 8:02 pm

All times are UTC + 10 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Apr 02, 2013 12:13 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Apr 02, 2013 4:11 am
Posts: 6
This is the first time I am trying to install Open-Audit, and I can't find setup.php that was mentioned in http://www.open-audit.org/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=1414

Here is what I have:
32-bit Windows 2008 server
XAMPP is installed and running fine at port 8080

I am able to get to http://localhost:8080/ and http://localhost:8080/openaudit, but I am not able to find the setup.php.

Am I missing something here?

Thanks a lot for any help


Last edited by atlsky on Wed Apr 03, 2013 3:12 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Apr 02, 2013 2:41 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 07, 2004 11:48 am
Posts: 1933
Location: Brisbane, Australia
That's an OLD f.a.q that does not apply anymore.
Just go to http://localhost:8080/index.php and you should get a logon page.
If you don't, take a read of the install_windows.txt file (in the root of the downloaded zip file).

_________________
Support and Development hours available from Opmantek.
Please consider a purchase to help make Open-AudIT better for everyone.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Apr 02, 2013 11:27 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Apr 02, 2013 4:11 am
Posts: 6
When I go to http://localhost:8080/index.php, it gave me an error of this:

"Your system folder path does not appear to be set correctly. Please open the following file and correct this: index.php"

Anyone knows what I did wrong?

Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 1:04 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1225
Make sure you've got the correct $system_path and $application_folder set in the index.php file.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 3:12 am 
Offline
Newbie

Joined: Tue Apr 02, 2013 4:11 am
Posts: 6
Got it working in my laptop. Basically the fix I did was not to customize anything. It will work right out of the box if the extracted files are in C:\.

Still playing around with it. So far I found it is working great. It provides lots of detail information about the servers.

Thanks a lot for the help.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group