Open-AudIT

What's on your network?
It is currently Wed Jan 17, 2018 11:27 am

All times are UTC + 10 hours




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: [FIXED] OA LOG FILE..?
PostPosted: Thu Oct 18, 2012 9:42 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Sep 25, 2012 5:52 am
Posts: 32
Hi,

is there a OA log file, where i can see the job configuration messages/errors? Im looking into /var/log/ messages, but its too general. Id like to know why configurations are not running as set, or running details. Also the web scheule job tells me only start/stop events.
Please let me know.

Thank you.

Ivan


Last edited by admssm on Mon Oct 29, 2012 8:04 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: OA LOG FILE..?
PostPosted: Fri Oct 19, 2012 1:40 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1223
My advice is to not use the web scheduling stuff. Just call the audit.vbs yourself on a Windows machine. See the FAQ forum for the various how tos. Mainly How To Audit a Domain.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: OA LOG FILE..?
PostPosted: Fri Oct 19, 2012 3:56 pm 
Offline
Newbie

Joined: Tue Sep 25, 2012 5:52 am
Posts: 32
thanks for the reply...

i did manage to run audit.vbs for a windows domain where i set GP for each user. However, i cant manage to run SNMP for Linux/other net. devices or for IP range. Whwn i setup and run the configuration, it takes only 2-5 seconds. Obviously there is something wrong. Since i have no log file to verify why it doesnt run im kinda stuck...


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: OA LOG FILE..?
PostPosted: Sat Oct 20, 2012 1:45 am 
Offline
Moderator

Joined: Fri Jul 20, 2007 8:27 am
Posts: 1223
Have you looked at the php error log. There might be something in there.

Again, I don't use anything under the Audits menu in OpenAudit. I run the audits using scripts from a Windows machine. audit.vbs for machine audit and nmap.vbs for nmap audits. nmap audits don't work across subnets so you need to audit from a machine local to the target machines.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 10 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group